Blog

A válasz egyszerű! Természetesen különleges kiegészítőkkel! De mégis mikkel?Stylistunk a héten ebben nyújt nektek segítséget!Okos döntés, ha ruhatáradban felhalmozol néhány olyan alapdarabot is, amit szinte bármivel kombinálhatsz és a többi ruhadarab, valamint a kiegészítők függyvénye, hogy milyen arcát mutatja. Pontosan ilyen kincs lehet egy jó minőségű fehér top vagy póló is, ami akár egy randin, vagy egy csajos találkozón is megállja a helyét! Ilyenkor viseld egy csinos szabású shorttal,
Tovább...Kék és fehér

2017.07.10. | Stylist ajánlja


A kék és fehér színek kombinációja nyáron mindig nyerő, nem lehet tévedni vele, hiszen a tenger, a nyaralás hangulatát idézi. Viseld te is bátran, akár a városban is, nem csak a nyaraláson!

Tovább...

Trópusi vakáció

2017.07.03. | Stylist ajánlja


Júliusban merj a megszokottnál kicsit vadabb, extrémebb mintákat viselni és tűnj ki a tömegből! Idén nyáron hódítanak például a trópusi mintás ruhák: pálmalevelek, színes virágok, madarak, jöhet bármi, ami a trópusokat idézi!

Tovább...

TOP 10 ékszer 20.000 Ft alattNálunk is javában tombolnak a nyári leárazások, így most számos csodás darabhoz juthattok hozzá kedvezményes áron! Cikkünkben szeretnénk segíteni nektek a választásban, így összeszedtük nektek a szezon 10 legmenőbb akciós ékszerét, melyek mindegyike 20.000 Ft alatt van most!

Tovább...

Oldalak