Hírek, érdekességek | Juta óra-ékszer    
    
    

		
				
										
		
  

  
    
		        

Blog

a igazi divatrajongó vagy és szeretsz pár lépéssel a többiek előtt járni, akkor ez a cikk neked szól!Összeszedtük ugyanis 2018 legmeghatározóbb trendjeit, ráadásul egy szupertrendi összeállítást is hoztunk nektek, amivel szemléltetjük is őket!- Logómánia: Minél feltűnőbb, annál jobb! Nem éppen kifinomult megoldás, de 2018-ban vitathatatlanul nagyon divatos lesz minden, ami hatalmas márkajelzéssel van ellátva.- Mom jeans: Tavaly nagy kedvenc volt ez a fazon a bloggerek és a sztárok körében, de
Tovább...


2018 színe a lila!

2018.01.08. | Stylist ajánlja


A Pantone minden év decemberében megválasztja a következő év hivatalos színét, ami meghatározó lesz számos területen. Nagy hangsúlyt kap például a lakberendezésben, a divatban és a sminktrendekben is.

Tovább...


Gardróbfrissítés leértékeléskor

2017.12.28. | Stylist ajánlja


Útjára indultak végre a téli leértékelések is, így itt a remek alkalom, hogy kedvező áron felfrissítsd a ruhatárad! Szerezz be most pár jó minőségű alapdarabot verhetetlen áron, amiknek hasznát veheted sok éven keresztül!

Tovább...

Boldog új évet!

2017.12.22. | Stylist ajánlja


Különleges estéhez válassz különleges ruhát! Búcsúztasd méltón az óévet és köszöntsd stílusosan 2018-at! Ezen az estén legyél a megszokottól egy kicsit bátrabb és vedd fel azt, amit eddig nem mertél! Az egyszerű kis feketét pedig hagyd meg az évi többi napjára.

Tovább...

Oldalak