Cégismertető

Az óra és ékszervásárlási szokások tekintetében alapvető változások mentek végbe az utóbbi 15 évben. Régen a befektetési szándék is vezérelte a vásárlók döntéseit, jelenleg viszont a divat folytonosan változó trendjei a meghatározóak az ékszerek, órák kiválasztása esetén. Az arany monopoljogú kizárólagos árusításának eltörlése óta átalakult a fogyasztók ízlése és a fogyasztók szokása. A Juta Kft. ezen változásokat végigkísérte, sőt mondhatni végig élte, mivel 1990 óta folyamatosan meghatározó résztvevője a hazai óra és ékszerkereskedelemnek.

A cégünk által forgalmazott termékek stílusa, igényes kivitele mindig a vásárlók széles rétegének igényével találkozott. Üzleteink legfőbb célja az aktuális divatirányzatok és megmunkálási eljárások megismertetése és elfogadtatása a hazai közönséggel. A vevőket maximálisan próbáljuk kielégíteni, a vevők által hiányolt termékeket az eladók feljegyzik és közvetítik a tulajdonosoknak. A vásárlók igényeit így folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ennek megfelelően alakítjuk az üzlet választékát.

A Juta Kft. 5 üzlettel rendelkezik a következő helyeken: a budapesti Mammut II., 2 emeletén, a budapesti Árkád földszintjén,a Köki-Terminál 1. emeletén, a győri Árkádban szintén a földszinten, illetve Pécsett az Árkád földszintjén. Üzleteink széles választéka elégíti ki a vásárlók változatos igényét, minden korcsoport és társadalmi réteg keresletére figyelemmel vagyunk. Üzleteinkben megtalálhatóak a gyermekeknek szóló ékszerek is, de ha valaki a nagymamájának szeretne vásárolni, akkor is megtalálja a megfelelő darabot.

Az arany ékszereken kívül mindig jelentős szerepet játszott a vállalat áruösszetételében az órák - azon belül is a márkás órák - forgalmazása. Ma a választékunkban megtalálható a Thomas Sabo, Pandora, Tissot, DKNY, Fossil, Misaki, Xenox, Frederique Constant, Michael Kors, Calvin Klein, Armani, Zeppelin, Ernstes Design, Engelsrufer, Qudo, Daniel Wellington, Gant, Kerbholz, Bering , Skagen, Diesel márkák széles választéka.

Felismerve az acél ékszerek divatjának terjedését, acél ékszer márka kollekcióit kínáljuk üzleteinkben: Calvin Klein, Qudo, Ernstes Design, Cango & Rinaldi, Xenox ékszerek. Az acél ékszerek fokozatosan belopták magukat a vásárlók szívébe, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami számos pozitív tulajdonságának köszönhető. A nemes acél amellett, hogy keményebb az ezüstnél, nehezebben karcolódik és nem oxidálódik, megoldást jelent az allergiás vevők számára, mivel az orvosok által használt acél szolgál az ékszerek alapanyagául.

Az ékszerkészíttetés, ékszerjavítás is szolgáltatásainkhoz tartozik, kiváló ötvösök készítik el a megrendelt darabot, akár egy kép, vagy egy minta alapján. A karikagyűrűt vásárló jegyesek körében nagy sikert aratott mintakollekciónk, amelynek darabjai számos stílusirányzattal szolgálnak alapul, és saját ízlés szerint alakíthatóak. Így, mintegy 300 különleges modellel rendelkezünk, többszínű arany, illetve köves változatokban.

 

A Juta Kft változatlanul és folyamatosan arra törekszik, hogy a legdivatosabb és legjobb minőségű termékeket biztosítsa kedvező áron a vevői, valamint partnerei részére.