Daniel Wellington órák és ékszerek | Juta óra-ékszer

Daniel Wellington órák és ékszerek

Szűrési lehetőségek

A Daniel Wellingtonról

Időtlen elegancia. Ez jellemző minden egyes Daniel Wellington karórára. 

 

De ki is az a Daniel Wellington, akinek nevével fémjelzett óráit a világon mindenhol előszeretettel hordják?

Kevesen tudják, hogy az ikonikus karórák megszületése mögött egy inspiráló találkozás áll.

A márka alapítója, Filip Tysander világkörüli útra indult, mely során találkozott egy igazán figyelemfelkető Britt – szigetekről száramzó úriemberrel. 

Tysandert megfogta a férfi jelleme és kifogástalan stílusa. Különösképpen felkeltette  figyelmét órája, melyet mindig különleges, viharvert NATO szíjakkal hordott.

Hogy mi volt az úriember neve? Nos, természetesen, Daniel Wellington.

A két férfi között erős barátság szövődött, Tysandert pedig megihlette Wellington élettörténete és időtlen stílusa, mely arra inspirálta, hogy megalapítsa a Daniel Wellington nevével fémjelzett óramárkát.

 

A Wellington órák igazán egyedi stílust képviselnek a piacon. A mai világban, ahol a legtöbb márka egymásra licitálva készít feltűnőbbnél – feltűnőbb darabokat, a DW órák az egyszerű, de nagyszerű elvet követve alkotnak minimalista, tiszta darabokat.

A számlap maga vékony, finom, tökéletesen kerek, felesleges részletek nélküli. 

Az óra pedig a választható szíjak segítségével tehető egyedivé. Választhatsz egy időtlen, mindenhez passzoló bőr darabot, vagy hangulatodnak éppen megfelelő, színes NATO szíjat, egészen biztos, hogy órádat le sem akarod majd venni.

A szíjakat gond nélkül, bárki ki tudja cserélni, így azokat akár naponta váltogathatod is.

 

Nincsen olyan alkalom, melyre ne lenne tökéletes választás egy Daniel Wellington óra. Legyen szó egy elegáns partyról, egy délutáni teniszről, vagy egy könnyű, nyári vakációról, a DW órád tökéletes társad lesz mindenhol.