Les Georgettes | Juta óra-ékszer

Les Georgettes

Szűrési lehetőségek

Les Georgettes

Fedezd fel a benned rejlő designert!

Egy innovatív francia karkötő márka, amely kollekciójában finoman kidolgozott nemesfém ékszereket ötvöz élénk színű, kifordítható bőr pántokkal. 

Készítsd el a hozzád leginkább passzoló karkötőt a neked tetsző nemesfém és bőr kombinálásával! A kiválasztott karkötőt pedig pár másodperc alatt újra testreszabhatod, hogy az még inkább passzoljon aktuális hangulatodhoz, vagy ruhádhoz!

Hogyan működik?

Válaszd ki a neked tetsző mintát!

A Les Georgettes karkötők mintáit a dzsungel világa ihlette. Zebra? Zsiráf? Leopárd? Papagáj? Esetleg krokodil? Bármelyik is legyen a kedvenc állatmintád, biztosan találsz hozzá egy Les Georgettes karperec mintát!

Válaszd ki a karperec színét!

A választás a tiéd: Karkötőd lehet ezüst, arany vagy rosé színű!

Válaszd ki a kifordítható bőrpántod!

A márka bőr kínálatában a legmodernebb színek széles skáláját találod! Ráadásul minden bőrpánt kifordítható is, így belső oldalán egy új színt találsz! A bőrpántot csupán egy másodperc alatt rá tudod illeszteni a karperecedre és le is tudod cserélni azt.

Minél több színű karperecet és bőrpántot szerzel be, annál többféle karkötőt alkothatsz, melyek egyedül is megállják a helyüket, de együtt viselve is remekül mutatnak!