Michael Kors órák és ékszerek | Juta óra-ékszer

Michael Kors órák és ékszerek

Szűrési lehetőségek

Akció!
45 900 Ft 22 950 Ft
Akció!
32 900 Ft 16 450 Ft

A Michael Korsról

A márka alapítója a világhírű és többszörösen díjnyeretes tervező, Michael Kors, aki a maga divathoz való tökéletes érzékével és az időtlen ízlésével kínál vásárlóinak luxuscikkeket. 
A designer a New York-i divatintézetben végzett, saját márkája megalapítása előtt pedig a Celine divatházház tervezőjeként, majd kreatív igazgatójaként dolgozott.
Michael Kors kizárólag luxustermékekt készít, de a tökéletes minőséget minden esetben megfizethető árakkal párosítja.

 

Kiegészítőinek letisztult, ámde mégis merész és egyedi stílusának köszönhetően a divatvilág nagyjai is előszeretettel hordják darabajait.
Kövesd te is kedvenceid példáját és válassz te is egyet Michael Kors stílusos és minőségi darabjai közül! 

 

Órái között találhatóak szép számmal sportosan elegáns, divatos és extravagáns darabok is. Előszeretettel használja az örök klasszikus alapszíneket, de bátran nyúl az extrább színek felé is, nem ritka, hogy türkiz vagy esetleg pink árnyalatok köszönjenek vissza az egyes kollekciókban. 

 

Nők és férfiak egyaránt megtalálhatják nála a számukra legmegfelelőbb, divatos darabot, melyet egészen biztosan mindenki megdícsér majd.

 

A karórák mellett a Michael Kors már ékszerkollekcióival is kedvez a márka szerelmeseinek, melyek egytől – egyig divatosak és magas minőséget képviselnek.