Pandora ékszerek | Juta óra-ékszer

Pandora ékszerek

Szűrési lehetőségek

A Pandoráról

Életed legfontosabb pillanatai, egy karkötővé fűzve.  A Pandora legismertebb és egyben legkedveltebb terméke a személyre szabható karkötő, melyre te választhatod ki, hogy milyen charm-ok (függők) kerüljenek. Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló karkötőt, mely lehet sterling ezüst, 14 karátos arany, bőr vagy textil, majd a hozzád illő charm-ok segítségével meséld el a saját történeted!
A charm-ok tárháza egyszerűen kimeríthetetlen. Több mint 700 sterling ezüst, 14 karátos arany vagy kéttónusú függő közül választhatsz, hogy karkötőd a lehető legszemélyesebb legyen.

 

A charm-ok mellett a Pandora természetesen számos egyéb különleges, szintén jól variálható ékszert is kínál vásárlóinak. Gyűrűik drágakövek, tenyésztett gyöngyök és értékes fémek mesés formába öntött ötvözetei, melyek egymással is jól kombinálhatóak, egymásra halmozhatóak. Aprólékosan kidolgozott sterling ezüst, 14 karátos arany vagy kéttónusú fülbevalóikat pedig drágakő díszítések teszik ellenállhatatlanná.

 

Emellett nyakláncaik és medáljaik is stílusok széles tárházat vonultatják fel. Keverd bátran a sterling ezüstet, a 14 karátos arannyal, a láncokat a medálokkal és alakítsd ki saját stílusod!

 

A Pandora minden olyan nő kedvenc márkája lehet, aki szereti az egyedi, időtálló és önkifejező darabokat.