Skagen órák | Juta óra-ékszer

Skagen órák

Szűrési lehetőségek

A Skagenről

Egyszerű dizájn, egy jobb életért.

 

A márkát 1989-ben egy dán házaspár alapította,  névadója pedig Skagen, a dán tengerparti város, ahol a szélfútta tengerpart és a gyönyörű kék ég szolgált a megálmodók inspirációjaként. Ez a város az ország legészakibb pontja, ahol a Balti és az Északi tenger összeolvad. Itt szabad szemmel is jól látható a hullámok ellentétes irányból érkező hullámzása. Ez a különleges jelenség köszön vissza a Skagen logójában is.

A Skagen órák anyag, szín és formavilágának kialakításánál szintén a természet játssza a főszerepet. 

 

Küldetésük, hogy összekapcsolják a dán dizájn inspirációját és a kortárs újításokat.

Funkcionális, miőségi termékeket kínálnak, melyek remek alternatívát nyújtanak, ha szeretnénk inkább egy időtálló és egyszerűen nagyszerű darabot magunkénak tudni, valami éppen trendi és divatos helyett.

Az órák mindegyike letisztult, minimalista és tiszta vonalvezetésű. Minőség és egy csipetnyi céltudatosság fémjelzi őket. 

A Skagen órák két csoportra oszthatóak. 

Az egyik a „White Label” család, melyhez tartozó órák Swarovski kristállyal, japán szerkezettel és minerál üveggel készülnek alacsonyabb árfekvésben, a másik pedig a „Black Label” család, melyekhez tartozó órák svájci szerkezettel és zafír üveggel készülnek kicsit magasabb áron.