Thomas Sabo ékszerek, órák | Juta óra-ékszer

Thomas Sabo ékszerek, órák

Szűrési lehetőségek

A Thomas Saboról

Akár egy időtálló klasszikus darabot keresel, akár egy extravagáns látványos ékszerre vágysz, a Thomas Sabo kollekciói között egészen biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt! 

Az 1984-ben alapított márka a kezdetektől különös figyelmet fordít a minőségre, az aktuális trendekre és a kreatív, különleges megoldásokra. Ékszereik és óráik nagyon változatosak, jól kombinálhatóak, folyamatosan kiegészíthető elemekből állnak, ezáltal mindenki megtalálhatja köztük az egyéniségének leginkább megfelelő, vagy egy – egy alkalomhoz leginkább passzoló darabokat.

A márka szezonról szezonra bizonyítja, hogy mindig képes a megújulásra, hiszen folyamatosan új kollekciókkal jelentkezik, melyek tökéletesen kapcsolódnak egymáshoz. Ikonikus darabjai, úgy mint a charmokkal teletűzdelt karkötők és láncok, a nőies, egymással kombinálható gyűrűk, drágakövekkel kirakott halálfejek és bőrkarkötők tették a márkát világszerte nők és férfiak kedvencévé.

Ismerd meg te is kollekcióikat és találd meg a hozzád leginkább passzoló kiegészítőt!

Üzleteinkben és a webshopon a következő Thomas Sabo kollekciók darabjai közül válogathatsz:

Charm Club: A kollekció már több mint 600 egyedi motívummal büszkélkedik. Akár a neved kezdőbetűjét,akár a horoszkópod jelét, vagy kedvenc háziállatod jelképét szeretnéd magadon viselni, a Charm Club medáljai segítségével mindenki összeállíthatja a személyiségét leginkább kifejező ékszereket. A lehetőségek tárháza szinte határtalan

Sterling Silver: Az egyedülálló egymáshoz passzoló gyűrűszetteken át, a lenyűgöző fülbevalókon keresztül, a különböző hosszúságú láncokig, minden megtalálható ebben a kollekcióban. Úgy is mondhatnák, hogy ez maga az ékszer mennyország!

Love Bridge: A Thomas Sabo legújabb kollekciója, mely gravírozható női és férfi karkötőkből áll. Állíts örök emléket egy emlékezetes pillanatnak, vagy lepd meg kedvesed egy személyre szóló üzenetet hordozó ékszerrel.

Karma Beads: A kollekcióhoz tartozó minden egyes karma gyöngy különleges jelentéssel bír, pozitív üzenetet hordoz magával. Ünnepeld te is az élet szeretetét a Thomas Saboval és válogasd össze a rád legjellemzőbb tulajdonságokkal bíró gyöngyöket. Tökéletesen kombinálható a Sterling Silver kollekció különböző láncaival is, így kaphat egy régi ékszer bármikor új stílust magának.

Órák: A Thomas Sabo órák is tökéletesen visszatükrözik a márka filozófiáját: minden darabjuk magas minőségű (japán szerkezetük és minerál üvegük van) és divatos, tökéletes társ a mindennapokban, de jól mutat egy ünnepibb eseményen is.