Vásárlási tájékoztató

Webáruház adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója Juta Óra Ékszer Kft.

Székhely: 1052 Budapest Kígyó u. 4-6
Telephelyei:

  • 1075 Budapest Károly krt. 7.
  • 1106 Budapest Örs Vezér tere 25.
  • 1024 Budapest Lövőház u. 2-6.

Képviselő: Simon Zsuzsa

Adószám: 10404230-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-069567

Telefonszám: +36 30 383 22 51

E-mail: webrendeles@jutakft.hu

A rendelési folyamat

Megrendelő megrendelése elküldésével a Juta Óra Ékszer Kft. vásárlójává válik. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen. A megrendelés munkatársunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek.

A webáruházban a rendelési folyamat első lépése egy regisztráció, melyhez élő e-mail címet kérünk. Megrendeléseket fogadunk e-mailben és telefonon is.

A regisztrációt követően a kiválasztott terméket a „Kosár” ikonnal a kosárba tesszük, mely a jobb oldalon (jobb felső sarok) mutatni fogja a megrendelt termékek mennyiségét, árát.
Amennyiben mindent kiválasztottunk, a Kosarunkban a „Fizetés”-ra kattintunk. Ekkor megjelenik a „Fizetés” összesített rendelés, itt láthatjuk a megrendelt termékeket, mennyiségeket, áraikkal együtt. Itt adjuk meg pontos elérhetőségünket, illetve megjegyzést is fűzhetünk a megrendeléshez.

Amennyiben minden rendben van, kattintsunk a „Folytatás a következő lépéssel” gombra.
Megjelenik a végleges rendelésünk. Ha mindent rendben találtunk zárjuk le a "Rendelés befejezése" gombra kattintva, amelyről automatikus visszaigazoló levelet küldünk. 

A megrendelés teljesítésétől készlethiány esetény a Juta Kft. elállhat.

Adatvédelem

A birtokunkba jutott, a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, és semmilyen formában nem adjuk tovább harmadik félnek.

Fizetés

  • Személyes átvétel esetén a Juta Óra Ékszer Kft. székhelyein készpénzben
  • Kiszállítás esetén utánvétre


Amennyiben a megrendelt termék mégsem nyeri el tetszésedet, 14 munkanapon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk. Visszavásárlás esetén 2000 Ft szállítási költséget vonunk le a termék árából. Csere esetén a kiválasztott terméket 2000 Ft szállítási költség terheli, személyes átvétel esetén természetesen díjtalan. A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, számlával együtt visszakerüljön üzletünkbe 14 napon belül.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat, a Juta Óra Ékszer Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.